Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

Educació primària

Educació Primària (P1, P2, P3, P4, P5 i P6)

Al llarg de l’educació primària potenciem les competències i els talents personals de cada alumne perquè iniciï el camí cap a l’autoconeixement i la configuració d’una personalitat pròpia i autèntica. Tot buscant l’excel·lència educativa, oferim una formació integral dels nens i nenes perquè siguin persones amb capacitat crítica, solidàries i receptives a les necessitats de l’entorn social.

Projectes de l’etapa

Artistes

El projecte Artistes té com a objectiu que els alumnes tinguin una àmplia cultura artística quan finalitzin l’educació primària. Per això, al llarg de l’educació infantil i primària, els estudiants treballen de forma global una sèrie de personalitats del món de l’art.

Apadrinament lector

L’apadrinament lector reforça i potencia la comprensió lectora en llengua catalana, castellana i anglesa. Alumnes de diferents nivells col·laboren per gaudir de la lectura, alhora que estableixen relacions d’ajut i aprenen a ser responsables i a organitzar-se.

Projecte de l’hort

Els alumnes d’Educació Infantil i P3 de l’escola treballen plegats per dur a terme el projecte de l’hort. Petits i grans, en col·laboració amb les famílies, sembren o trasplanten els productes de la temporada, cuiden les petites plantes, n’observen el seu creixement pacientment i finalment en recullen els seus fruits i en gaudeixen.

Això els permet descobrir els efectes del pas del temps de primera mà alhora que esdevé un context proper i significatiu on aplicar molts aprenentatges matemàtics i científics fets a l’aula.

Matèries complementàries

Dins de l’horari escolar, i seguint amb el projecte del ⅓ de la jornada en llengua anglesa, utilitzem l’anglès com a llengua vehicular també en les activitats complementàries que impartim:

  • LeaderInMe (P1 a P6)
  • Esckmat (P1 a P6)
  • ArtTIC (P1 a P6)
  • Taller 3L (P1 a P6)
  • Play & Say (P1 a P3)
  • Francès (P4 i P6)

 

Consulta els detalls de les matèries complementàries

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.