Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

Serveis de l’escola

FEDAC Lleida ofereix als alumnes un conjunt d’activitats i serveis que complementen l’oferta formativa de l’escola i també donen resposta a les necessitats de les famílies. A més, molts dels nostres serveis estan oberts a infants i joves d’altres escoles de la ciutat.

Menjador

Servei de menjador amb cuina pròpia. Oferim uns menús variats i equilibrats, dissenyats per nutricionistes, on destaquen els productes de proximitat i de qualitat.

Consulta els diferents menús d’aquest mes.

Acollida

Oferim un servei d’acollida per a totes aquelles famílies que necessitin ampliar l’horari d’estada dels seus fills a l’escola. Al matí des de les 7.45h i fins a l’inici de classes, i a la tarda de 17h a 18.15h.

Orientació psicopedagògica

Disposem del servei d’assessorament psicopedagògic, format per un equip de tres psicopedagogues que donen resposta a qualsevol demanda o necessitat relacionada amb l’aprenentatge o l’evolució emocional dels alumnes.

Comissió d’Atenció a la Diversitat

L’equip psicopedagògic de FEDAC Lleida treballa estretament amb les direccions pedagògiques de les tres etapes educatives de l’escola, dins la Comissió d’Atenció a la Diversitat (CAD).

Tutoria

Aquest servei complementa el seguiment del procés de desenvolupament personal i acadèmic que cada tutor realitza amb els alumnes a l’aula.

Musicoteràpia

També comptem amb un musicoterapeuta pels alumnes d’ESO, mitjançant sessions de musicoteràpia, el musicoterapeuta treballa tots els aspectes relacionats amb la música per tal d’aprofitar totes les eines necessàries per millorar aspectes com la concentració, la memòria i el benestar personal.

Compra de roba escolar

Oferim el servei de compra de l’equipament escolar (bates, roba esportiva, etc.) a través de la plataforma de l’empresa Rompoda. Un cop realitzada la compra a la botiga online, en uns dies podreu recollir la vostra comanda a l’escola.

Activitats coescolars

Les activitats coescolars es realitzen fora de l’horari escolar, i estan obertes tant a alumnes de la FEDAC com d’altres escoles de la població. El curs 2023/2024 a FEDAC Lleida oferim les següents activitats coescolars:

  • Activitats esportives: futbol sala, voleibol, bàsquet, atletisme (EP i ESO) gimnàstica rítmica, gimnàstica artística (EI i EP).
  • Activitats culturals: little art (EI), anglès (EI, EP i ESO) teatre, tallers creatius (EP) ordinografia, 3D printing, Robòtica LEGO (EP i ESO)
  • Educació en el lleure: Grups CREC, esplai, minicolònies, colònies, Viu l’aventura, Viu l’estiu, Niu.

Diploma Dual

El Diploma Dual és un programa de convalidació internacional que permet obtenir simultàniament els títol de batxillerat del país d’origen i l’American High School Diploma. El Diploma Dual està reconegut a tots els estats i universitats dels Estats Units d’Amèrica. Els alumnes de FEDAC Lleida a partir de 2n d’ESO poden cursar matèries de la titulació americana.

També podeu visitar la pàgina web d'Academica.

Altres serveis

Auxiliar de conversa en anglès
L’escola participa en un programa d’incorporació d’auxiliars de conversa en llengua anglesa. Aquest programa permet que joves procedents de països de parla anglesa s’integrin en activitats a l’aula per ajudar els alumnes a millorar la competència comunicativa en anglès, tot donant suport als mestres d’aquesta àrea i la resta d’àrees que s’imparteixen en llengua anglesa.
Setmana d’immersió lingüística a Anglaterra i viatge a França

Cada curs oferim als alumnes de 6è de primària a 4t d’ESO una setmana d’immersió lingüística en un país de parla anglesa. Cada curs viatgem a una ciutat diferent, on els alumnes conviuen durant set dies en famílies d’acollida i assisteixen a una language school. Es tracta d’una oportunitat d’endinsar-se en la cultura anglosaxona i aprendre i practicar la llengua anglesa, al mateix temps que gaudeixen dels paisatges, la gastronomia i les tradicions.

També organitzem un viatge a França per als alumnes de 5è, 6è i ESO que fan francès amb l’objectiu de practicar la llengua i gaudir de la cultura i les tradicions.

Esquiada
El departament d’Educació Física ofereix cada any la possibilitat de passar uns dies envoltats de natura i neu. La sortida consta d’un curset d’esquí o snowboard i permet als alumnes compartir hotel i experiències a la natura amb els companys d’escola. Aquesta proposta s’ofereix als alumnes a partir de 4t de primària i fins a 4t d’ESO.
Grups CREC

Els grups CREC i les Colònies l'Anunciata són els esplais de l'escola: un espai humà i cristià on animadors i joves viuen una experiència d’amistat en grup alhora que els porta a identificar-se amb l’estil i els valors de Jesús. Els grups CREC formen part de la pastoral de la FEDAC i estan oberts a nois i noies de dins i fora la FEDAC.

També oferim la possibilitat als alumnes i exalumnes de l’escola d’obtenir el títol de PREANIMADOR/A, que després els donarà la possibilitat de participar com a monitors dels grups CREC.

Activitats d’estiu
Durant el mes de juliol, FEDAC Lleida ofereix un casal d’estiu per als nens i nenes d’educació infantil i primària. El casal d’estiu és obert a tothom, tant a alumnes de la FEDAC com d’altres escoles.
Aula d'acollida

Disposem d’un aula d’acollida per donar resposta a l’alumnat nouvingut. Aquest servei facilita l’atenció personalitzada i adequada per als alumnes que han arribat recentment al país.

L’aula d’acollida garanteix l’adquisició d’una competència lingüística i ofereix un currículum adaptat per tal que els alumnes nouvinguts es vagin integrant a les aules ordinàries, tot vetllant alhora per les seves necessitats emocionals i personals.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website