Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

Batxillerat

Batxillerat

El batxillerat PRO (Bat PRO) és un nou itinerari competencial de FEDAC Lleida en el qual impartim el currículum d’aquesta etapa a través de projectes. El batxillerat PRO assegura el desenvolupament de les intel·ligències múltiples i dona una base de qualitat als estudiants per accedir a qualsevol cicle formatiu de grau superior (CFGS), escoles d’arts i oficis, i estudis universitaris de l’àmbit social.

Vídeo experiències del Bat PRO.

Aquí podeu consultar la presentació del Batxillerat PRO.

Amb el batxillerat PRO treballem el currículum de l’etapa a través de 8 àmbits competencials que engloben les diferents matèries curriculars (comunes, específiques i optatives). Aquests àmbits competencials es desenvolupen a través de 8 tendències educatives o metodològiques perquè els nostres alumnes assoleixin 8 habilitats professionals que considerem clau.

El batxillerat PRO de FEDAC Lleida forma part de l’oferta del Campus Building Young Talent. Aquesta proposta obre als joves moltes possibilitats a través de les aliances i els projectes col·laboratius en els quals participem amb altres entitats i estudis. Així, per exemple, els alumnes poden obtenir el batxillerat americà (Batxillerat Dual d’Academica), cursar optatives amb l’Institut Obert de Catalunya (IOC) o participar en projectes d’entitats i assosciacions.

Projectes de l’etapa

Coaching tutorial i orientació

Elaborem un plan personalitzat per ajudar cada estudiant a conèixer-se millor i progresssar tant en els aspectes intrapersonals com acadèmics.

  • Acompanyament i seguiment per part d’un coach durant tot el batxillerat, amb el suport del departament d’Orientació Psicopedagògica de l’escola.
  • Comunicació presencial i virtual amb les famílies.
  • Activitats de tutoria que afavoreixen la cohesió del grup.
  • Foment de l’autoconeixement de l’alumne, amb els seus punts forts i aspectes a millorar.
  • Orientació i assessorament enfocats al futur professional de cada estudiant.
Batxillerat Dual

Els alumnes que ho desitgin poden iniciar, a partir de 2n d’ESO, el programa de Batxillerat DUAL, que els permet obtenir la doble titulació de batxillerat espanyol i americà. El programa permet que els alumnes estiguin matriculats simultàniament a l’escola i en un institut (High School) dels Estats Units a través de la institució escolar Academica Corporation.

El Batxillerat DUAL aporta principalment tres valors afegits als estudiants que opten per cursar-lo:

  • Immersió lingüística: Els alumnes milloren la seva competència lingüística en llengua anglesa, ja que aquesta és la llengua d’estudi, comunicació i treball. Els alumnes adquireixen un nivell bilingüe avançat.
  • Immersió tecnològica: El programa és 100% online, amb professorat americà, a través de plataformes i eines de comunicació telemàtiques que permetrà als alumnes el maneig de les tecnologies més avançades d’aprenentatge digital.
  • Immersió personal: L’alumne adquireix responsabilitat i maduresa a l’hora de treballar, un alt nivell d’autonomia, aprenentatge de la gestió del temps, capacitat d’adaptació i flexibilitat per treballar en entorns diferents i multiculturals.
LideratgeS (LeaderInMe-LEM)

A les tutories amb els alumnes de batxillerat implementem el programa de lideratge personal Líder En Mi (LEM), del qual les escoles FEDAC som pioneres a l’Estat. El programa, basat en Els 7 Hàbits de la gent altament efectiva de Stephen Covey, ensenya als estudiants un conjunt de principis i hàbits des de la perspectiva del creixement personal.

L’objectiu és que els estudiants esdevinguin els líders de la seva pròpia vida, millorin les seves relacions amb els altres, assumeixin la responsabilitat de les seves decisions i contribueixin a la construcció d’un món millor.
El programa LEM ajuda els alumnes a posar en pràctica la intel·ligència emocional i l’atenció plena tot proporcionant-los principis, conductes i eines, que els ajudaran tant en la seva vida personal com acadèmica i professional.

Contacta amb nosaltres

Si vols rebre informació sobre cursos, activitats i esdeveniments de la fundació.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website