Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

Projecte de menjador: REAL FISH

Projecte de menjador: REAL FISH

Dins del marc del projecte de formació als cuiners de Serunion en EDUCA, encapçalat pel seu equip de Culinary Trainers, des de Serunion han perfeccionat l’elaboració del peix, utilitzant la millor tècnica culinària per a cada espècie, respectant el producte i apostant per un peix el menys processat possible. El resultat? Peixos saborosos i desitjables. 

L’objectiu principal és posar en valor la importància de menjar peix i incloure-ho en la dieta des de la infància. A través d’aquesta formació, pretenen augmentar l’acceptació del peix entre els nostres petits comensals, que podran gaudir d’un nou plat Real Fish cada mes en el menú escolar. 

La missió de Serunion, l’empresa que gestiona el servei de menjador a l’escola, és que durant el temps de menjador es promogui entre els nens i nenes la importància d’una alimentació equilibrada i variada, on s’incloguin tots els grups d’aliments. 

Per això ens presenta el projecte REAL FISH, amb l’objectiu d’augmentar l’acceptació del peix entre els petits comensals. 

Com ho faran?

A través de noves receptes de peix, fent servir la millor tècnica culinària per a cada espècie, respectant el producte i vetllant per un peix el menys processat possible. 

El Xef Sergio Fernández els ajuda a crear aquestes receptes per oferir peixos saborosos i desitjables. Un cop al mes inclouran un plat de REAL FISH al menjador escolar. A continuació us compartim el vídeo-presentació de SergioFernández sobre el projecte REAL FISH. Us adjuntem també la presentació del projecte.

A més a més cada mes ens compartiran un recepta REAL FISH perquè també la podeu cuinar a casa, tots plegats.

Bon profit!