Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

Preinscripcions per al curs 2021-22

Preinscripcions per al curs 2021-22

Us expliquem com seran les preinscripcions aquest curs i la nostra proposta educativa pels vostres fills i filles

Procés de preinscripció

El procés de preinscripció és un moment important per a les famílies, i és per això que, encara que aquest curs, degut a la situació actual, les preinscripcions es faran de manera telemàtica, cal conèixer bé tot el procés per tal que pugueu prendre aquesta decisió tan important: escollir escola per als vostres fills i filles.

Les preinscripcions per educació infantil, primària i secundària són del 15 al 24 de març. El primer pas és conèixer els criteris d’assignació de places i les escoles de la vostra zona, per aquest curs el mapa de zones escolars ha canviat, el podeu consultar aquí. El procés és el següent: 

  • Del 15 al 24 de març: Presentació sol·licituds de preinscripció. 
  • Des del 19 d’abril: Seguiment de la vostra sol·licitud.
  • A partir del 7 de juny: Comunicació les assignacions de plaça.

L’últim pas és la matriculació, el període de matriculació és del 14 al 18 de juny. En la següent pàgina del departament d’Educació hi trobareu tota aquesta informació. 

Escollir la millor opció

El que us pot resultar més difícil és escollir l’opció més adequada al que voslatres voleu, perquè voleu el millor pels vostres fills i filles. Aquesta elecció marcarà la seva vida.

Al llarg d’aquests 13 anys, des d’Infantil 3 anys fins a 4t d’ESO on s’acaba l’educació obligatòria, els vostres fills i filles hauran d’aprendre moltes coses, hauran de passar per moltes etapes i hauran de desenvolupar-se per esdevenir, en finalitzar l’escolarització, les millors persones possibles, persones íntegres, madures, competents globalment i també persones compromeses amb el món, és per això que aquesta decisió implica tenir con consideració molts aspectes. És important que tingueu clar i reflexioneu què voleu realment per als vostres fills i filles i que dediqueu un temps en conèixer realment l’oferta educativa de la ciutat. Quin tipus d’escola us interessa? Quin projecte educatiu és el que permetrà al vostre fill i filla desenvolupar-se de la millor manera? Què és realment el que més valoreu de l’escola?  

La nostra escola: FEDAC LLEIDA

Si voleu un lloc on els vostres fills i filles siguin feliços, on se’ls estimin, on aprenguin i acabin sent competents globalment, aquest lloc és la nostra escola. 

Si a més a més voleu un lloc on es coneguin, creixin i madurin, on desenvolupin i descobreixin els seus talents i la seva passió, on puguin ser ells mateixos, on aprenguin a gestionar les emocions, on visquin la interioritat i es facin preguntes transcendents, on desenvolupin un esperit crític, on aprenguin a liderar-se a ells mateixos, les seves vides i on aprenguin a interrelacionar-se amb efectivitat, on comparteixin i aprenguin de la riquesa de la diversitat de l’entorn, del món tal com és, on es sentin valorats i acompanyants, on esdevinguin persones íntegres, compromeses amb el món, on aprenguin a transformar-lo, on visquin experiències memorables que formaran part de les seves vides per sempre… aquest lloc també som nosaltres: FEDAC LLEIDA

Vols conèixer-nos?

Si voleu conèixer com fem possible tot el que hem dit a l’apartat anterior podeu navegar per la següent presentació i conèixer més sobre la nostra escola.

També us convidem a navegar per la nostra web. A més a més si voleu venir i conèixer-nos podeu trucar-nos (973 28 25 63) o contactar amb nosaltres per correu (fedac.lleida@fedac.cat) o la nostra web i estarem encantats d’explicar-vos tot amb el que omplirem la motxilla dels vostres fills i filles. 

A Fedac Lleida #TotsPlegatsSomUn!

Preinscripcions