Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

LEMA CURS 20/21

LEMA CURS 20/21

Cada any treballem un lema que ens acompanya al llarg del curs i que ens permet treballar uns objectius a partir de diferentes activitats i dinàmiques engrescadores. El calendari del “Bon dia”, les tutories, les convivències, les activitats de RIS (Recerca i Sentit) i el treball dels temps litúrgics, així com les referències que en fem des del dia a dia i de totes les matèries i activitats escolars, són eines que permeten a l’alumne anar-se formant com a persona.

El lema és una frase o una reflexió que compartim totes les escoles Fedac i que ens ajuda a treballar amb un mateix nexe d’unió i que inspira a tota la comunitat educativa.

Aquest any el lema que compartim les 24 escoles FEDAC vol donar a conèixer el llegat de la nostra fundació, ”Un somni neix dins teu per crear un món millor. Creu en ell!”.  El treballarem i farem que els nostres alumnes l’interioritzin i el transformin en el seu lema vital.

Cal que tots mirem endavant per explorar aquest nou lema que ens convida a iniciar un viatge interior. Un camí que els nostres alumnes faran cap a dins d’ells mateixos per a conèixer-se millor,  qui són, què volen, quin són els seus somnis… i aquesta instrospecció els  ha d’ajudar a mirar cap en fora,  per descobrir el món que els envolta i per intentar millorar-lo. Volem que els nostres alumnes esdevinguin transformadors.

Aquest curs volem que els alumnes descobreixin les seves passions, que sàpiguen aprofitar-les i sentir-se feliços de com són. Que tinguin capacitat de decisió i empenta per seguir endavant perseguint els seus somnis. 

Per a fer-ho els alumnes ja han iniciat una reflexió a través de la llegenda dels atrapasomnis i han començat a interactuar i connectar amb el lema i han determinat quins són els seus somnis per aquest curs i per la seva vida. 

Tots tenim somnis i amb decisió i constància, els podem fer realitat.

”Un somni neix dins teu per crear un món millor. Creu en ell!”.