Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

L’AMPA canvia de nom i de logotip!

L’AMPA canvia de nom i de logotip!

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’escola ha decidit canviar de nom i el logotip. La Montse Montull, presidenta de l’AMPA ens explica el motiu.

El concepte de família ha anat evolucionant amb el temps, i és per això que des de l’AMPA creiem que  és el moment de què l’associació s’adapti i es renovi d’acord la societat actual. Per  aquest motiu, s’ha decidit actualitzar el logotip de l’associació i canviar el nom pel de AFA FEDAC LLEIDA (Associació de Famílies d’Alumnes).  

Així doncs, hem preparat un concurs de dibuix per aquest 2n trimestre amb la col·laboració  del professorat, per a què hi participin tots els alumnes de l’escola i dissenyin un nou logo  per l’associació.  

Amb aquest concurs de dibuix pretenem donar visibilitat a l’associació i a tot el que s’hi fa, a més a més d’implicar tots els alumnes en el disseny d’una cosa tan important, com el nostre logotip. Estem segurs que els alumnes sabran captar l’essència de la importància de l’AFA.

Aquest concurs està adreçat a tots els alumnes de l’escola, un cop finalitzat el termini, el professorat farà una preselecció de dos dibuixos per cada grup classe valorant la creativitat, l’originalitat i haver captat l’essència de l’associació. D’aquests dibuixos seleccionats, la junta de l’AFA triarà el dibuix guanyador final.  

Per tal de valorar l’esforç dels alumnes i continuar col·laborant amb l’escola, s’ha decidit que el premi serà un xec de 50€ per al grup classe de l’alumne/a guanyador. El tutor/a del grup conjuntament amb els alumnes podran decidir en què inverteixen els diners.

Montse Montull

Presidenta de l’AMPA

AMPA