Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

JORNADES ESPORTIVES

JORNADES ESPORTIVES

La setmana del 26 al 30 d’octubre es van celebrar les jornades esportives. 

Aquest any, tot i que la pandèmia no ens ha permès realitzar les activitats atlètiques a les Basses d’Alpicat, es van poder realitzar jocs i activitats esportives al pati de la nostra escola. 

Els alumnes d’educació infantil van treballar la psicomotricitat amb diferents jocs, amb els seus grups estables, al pati. En acabar van repartir medalles a tots els nens i nenes per celebrar que tots i totes s’ho havien passat d’allò més bé gaudint de l’esport.

A primària es va treballar en franges de dues hores continuades amb el grup estable, realitzant un seguit d’activitats rotatòries: Escalfament, proves atlètiques com el salt d’alçada, jocs col.laboratius i esports com el hoquei, futbol, bàsquet o volei.

Els alumnes d’educació secundària van realitzar 2 hores de jocs i activitats al pati de l’escola. Durant la primera hora cada grup estable va realitzar les activitats d’escalfament i a continuació van practicar un joc grupal. Alguns dels jocs triats i practicats pels alumnes van ser: “el pitxi”, “dins i fora surt”, “cementiri”, “mata conills”… Durant la segona hora els alumnes van practicar diferents esports col·lectius en espais reduïts: voleibol, bàsquet, futbol i hoquei. 

Enguany han estat unes jornades esportives diferents, adaptades, però les hem gaudit com sempre. L’esport i activitat física ens dona vida, salut i ens manté actius i en forma!

Departament d’Educació Física

jornades esportives