Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

FEDAC LLEIDA ÉS L’ÚNICA ESCOLA CATALANA SEMIFINALISTA AL III CERTAMEN TECNOLÒGIC EFIGY

FEDAC LLEIDA ÉS L’ÚNICA ESCOLA CATALANA SEMIFINALISTA AL III CERTAMEN TECNOLÒGIC EFIGY

Dos grups d’alumnes de 4t d’ESO han quedat semifinalistes del III Certamen Tecnològic Efigy, sent els dos únics grups d’alumnes provinents del sistema educatiu català que opten a la victòria del certamen, organitzat per la Fundació Naturgy, la qual treballa al voltant de l’eficiència energètica entre les generacions més joves. 

Aquest curs l’alumnat de 4t d’ESO que participa de la matèria optativa de Tecnologia ha treballat, col·laborativament, en el desenvolupament de projectes propis que promouen els valors de l’eficiència energètica, així com, per potenciar la vocació en professions tecnològiques. El seu professor Javi Badia, ha guiat els passos que han anat prenent al llarg del projecte així com, l’adquisició de coneixement i competències que han desencadenat tots els reptes proposats. 

Aquesta iniciativa pretén motivar i generar consciència i interès per l’energia des d’edats primerenques, fomentant les vocacions tecnològiques, reforçant la capacitat de recerca dels joves, despertant la seva curiositat i la seva creativitat, així com afavorir el treball en equip i les habilitats comunicatives.

Després d’haver desenvolupat els projectes, dos grups provinents de la nostra escola han estat seleccionats per la Fundació Naturgy com a semifinalistes del III Certamen Tecnològic Efigy. Aquests dos grups els han format els alumnes i les alumnes següents: l’Arnau Argelaga, el Rolisson De Oliveira, l’Adrià Roca, l’Alicia Vilar i la XinYan Zhang Zou. 

Fins el diumenge 9 de maig del 2021 es podran votar els projectes de manera telemàtica. Per a que tothom qui vulgui visualitzar les creacions i les idees de l’alumnat semifinalista, així com, engrescar-se en les votacions d’ambdós projectes, més abaix trobareu els enllaços als vídeos on, fent clic al botó de “M’agrada” de cada vídeo podreu ajudar a l’alumnat de l’escola. Cada “clic” és un vot més!

efigy