Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

ESTEM OBERTS, vine a conèixer-nos!

ESTEM OBERTS, vine a conèixer-nos!

Quin tipus d’escola esteu buscant? Quin projecte educatiu és el que permetrà al vostre fill i filla desenvolupar-se de la millor manera? Què és realment el que més valoreu de l’escola?  

A les portes de les preinscripcions per al nou curs escolar, a FEDAC Lleida estem oberts a tots aquells alumnes que vulguin aprendre gaudint, descobrir els seus talents i viure moments memorables, que seran recordats al llarg de la seva vida. 

El nostre projecte educatiu Avuixdemà, comú a les 27 escoles de la Fundació, ens permet compartir punts de vista, mirades i creixement per tal de construir l’educació del futur avui. Som una escola viva, oberta, innovadora, compromesa i acollidora. La nostra proposta pedagògica és transformadora i tenim l’objectiu d’acompanyar i potenciar les habilitats i talents dels nostres alumnes en totes les etapes: Educació Infantil, Primària, ESO i Batxillerat

La nostra proposta de valor es basa en una educació de qualitat i innovadora amb l’objectiu de transformar el món. Així, acompanyem els nostres alumnes perquè no només siguin capaços de liderar-se i competents pel futur sinó experts en reconèixer els seus talents i preparats per passar a l’acció i per fer d’aquest món un món millor. En el decurs de la seva escolaritat, els nostres alumnes adquiriran molts sabers, treballaran amb metodologies actives amb què poder adquirir habilitats clau pel teu futur, passaran per moltes etapes i hauran de desenvolupar-se per esdevenir les millors persones possibles, persones íntegres, madures, responsables, compromeses, solidàries, crítiques, participatives i competents globalment; ciutadans preparats per fer bategar el món.

Vols conèixer-nos?

Concerteu una visita personalitzada i us ensenyarem com som i com estem transformant el món. Podeu trucar-nos al  973 28 25 63, o reservar cita en el següent formulari o bé contacteu amb nosaltres per correu fedac.lleida@fedac.cat i estarem encantats d’explicar-vos tot allò amb què omplirem la motxilla dels vostres fills i filles. A més, us oferim acompanyament durant tot el procés de preinscripció i matrícula. 

Podeu llegir més sobre l’escola a la nostra web. FEDAC Lleida, una escola única per a persones autèntiques.

A Fedac Lleida #TotsPlegatsSomUn!

Període de preinscripció i matrícula

  • Educació infantil i primària

PREINSCRIPCIÓ: del 6 al 20 de març 

MATRÍCULA: del 20 al 28 de juny

  • Educació secundària: 

PREINSCRIPCIÓ: del 8 al 20 de març 

MATRÍCULA: del 20 al 28 de juny

  • Batxillerat: 

PREINSCRIPCIÓ: del 20 al 26 d’abril

MATRÍCULA: del 2 de juny al 3 de juliol.

Podeu consultar tota la informació a la web de Departament d’Educació.

Fem bategar el món
CreaEscola Quality Certificate for Education Website