Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

Suport a l’èxit educatiu, el Math Tutoring a FEDAC Lleida

Suport a l’èxit educatiu, el Math Tutoring a FEDAC Lleida

La Fundació Bofill ha implantat per primera vegada el programa Math Tutoring.  L’escola FEDAC de Lleida ha estat seleccionada per tal d’implementar aquest suport, amb l’objectiu de millorar les habilitats matemàtiques d’un grup d’alumnes de 6è de primària que no tenen consolidats els coneixements bàsics d’aquesta àrea. 

Tots sabem que les matemàtiques formen part del nostre dia a dia i, per tant, són una competència clau que cal que tots els infants puguin desenvolupar. Així doncs, el que es pretén és poder oferir oportunitats d’aprenentatge a aquells alumnes que més ho necessiten.

Certament, el Math Tutoring s’adapta a les necessitats de cada alumne i es basa en un enfocament didàctic personalitzat, que combina l’ús de materials i tecnologies d’avantguarda amb una pedagogia activa. Això permet que els alumnes puguin treballar en un ambient lúdic i motivador, que els facilita l’aprenentatge a través de l’exploració i la manipulació. Així, es pretén proporcionar a aquests infants, que treballen en grups de 3 alumnes, l’espai de confiança, seguretat i motivació necessària en horari extraescolar.

Els tutors han rebut formació específica en la didàctica de les matemàtiques segons la metodologia del programa i tenen una àmplia experiència en l’ensenyament, per això són capaços de transmetre el coneixement de manera clara i eficaç.

Aquest programa està demostrant ser molt efectiu en la millora dels resultats acadèmics dels alumnes, ja que permet a cada alumne avançar a un ritme adequat alhora que promou el gust per les matemàtiques.

Alumnes treballant
CreaEscola Quality Certificate for Education Website