Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

CAMPANYA “1 ORIGAMI 1 EURO”

CAMPANYA “1 ORIGAMI 1 EURO”

Per setè any consecutiu des de la nostra escola hem participat a la campanya solidària 1origami1euro.

Aquesta edició, com la majoria d’aspectes de la nostra vida quotidiana, també s’ha vist afectada per les mesures de prevenció del covid-19.

El propi fil conductor de la campanya 1origami1euro d’aquest any ha tingut molt present l’esforç que estem fent per a respectar responsablement la distància social pel bé comú de tots.

En aquesta ocasió, hem après que existeix una llegenda oriental coneguda com “el fil vermell del destí” la qual explica que les persones estem destinades a conèixer-nos mitjançant un fil que ens acompanya des de que naixem. El fil està lligat als dits petits de la mà i pot allargar-se, tensar-se i destensar-se, però no es pot trencar ni desaparèixer mai: no importa el temps ni la distància.

Durant el transcurs d’una setmana, el fil vermell del destí ha recorregut les nosaltres etapes d’infantil, primària i secundària, formant un lligam entre tots nosaltres elaborant i pintant 871 grues amb un propòsit solidari unànime: per cada origami realitzat, la Fundació Mútua General de Catalunya donarà un euro a la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Vilavecchia.

Departament Científico-Tecnològic

campanya 1origami1euro