Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

Jornades esportives i els valors

Jornades esportives i els valors

Tornen les Jornades esportives!

Després d’un any tan atípic com ho va ser l’anterior, aquest curs 2021-22 tornen les Jornades Esportives, amb tot el que implica.

La setmana del 11 al 15 d’octubre es van celebrar les jornades esportives. 

Aquest any, vam tornar a realitzar les activitats atlètiques a les Basses d’Alpicat i també vam realizar diferentes activitats al pati de l’escola, com circuits i jocs de psicomotricitat, els alumnes d’infantil, i la resta de cursos vam practicar diferents esports d’equip i jocs pre-esportius. A més també vam rebre una medalla en reconeixement de la participació d’aquistes jornades i els més grans de P4 fins a S4 vam realitzar un cinefòrum sobre diferents curmetratges que ens van ajudar a aprofundar molt sobre diversos temes i valors de l’esport.

Tota activitat física i esport que podem arribar a realitzar en el nostre dia a dia entre els infants i joves, aquest, és converteix bàsicament en un desenvolupament psicològic i social i són un gran mitjà de transmissió de valors que ajuden a una millor formació activa.

Desde FEDAC Lleida i gràcies a les Jornades esportives, que realitzem cada curs escolar, volem fer èmfasis als aspectes positius que té l’esport en fomentar els diferents valors com pot ser el respecte, la participació, l’autonomia o el treball en equip.

Creiem que contribuint de forma activa a través de l’esport, es realitza alhora una educació en valors molt positiva, millorant les competències emocionals dels nostres infants i així anar creixent com a persones.

Jornades esportives