Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

Els Shakers, la nova figura a les escoles FEDAC

Els Shakers, la nova figura a les escoles FEDAC

Què són els Shakers? 

Els Shakers de la nostra escola són agents de canvi en l’organització del nostre centre. Pretenen generar aquesta transformació creant metodologies innovadores, prenent com a base el projecte #avuixdemà2024, sent aquest un procés per modificar el paradigma educatiu. Aposten també per la regeneració educativa, fent que l’educació traspassi de les parets de l’aula i revolucionant així les consciències dels alumnes i de les seves famílies per aconseguir transformar el món. 

Els Shakers busquen promoure una exploració constant fins arribar a l’èxit, sent conscients que l’error forma part d’aquest viatge. Edison, que va ser cèlebre per saber reconèixer el valor del fracàs, sabedor que per a triomfar s’ha de fracasar, encara que la ratio sigui desoladora, quan va inventar la bombeta va dir: “No vaig fracassar, només vaig descobrir 999 maneres de com no fer una bombeta”


Tot i tenir un perfil innovador, els Shakers han de ser capaços de trobar un equilibri amb els més conservadors per aconseguir treure aquests últims de la seva zona de confort sense que esdevingui una experiència incòmoda per a ningú. En altres paraules, la missió dels Shakers és la de facilitar i acompanyar a partir de la confiança per transformar l’entorn generant un impacte social positiu, conscients que l’error forma part del camí cap a l’èxit compartit.

Equip de Shakers

Els shakers FEDAC