Vallcalent, 40 - 25006 Lleida

973 28 25 63

El nostre EQUIP FAR d’alumnes

El nostre EQUIP FAR d’alumnes

A FEDAC Lleida ja tenim un equip d’alumnes que, com un far a la mar, acompanyarà i guiarà a les nostres famílies, alumnes i fins i tot als educadors i treballadors de la nostra escola.

El Thor, la Gabriela, la Mar, la Iratxe, el Bilaly, l’Aaron, l’Eric, la Lorena i la Farah, tots  alumnes de 1r i 3r d’ESO, s’han compromès a assumir la responsabilitat de fer de persones de transició per expandir el nostre projecte de Líder en mi (LEM).

L’objectiu d’aquesta iniciativa està centrat en tres eixos:

El primer eix de treball està relacionat amb la resta de companys de l’escola que no reben classes directes de LEM. La funció de l’equip FAR serà la preparació i posada en pràctica de dinàmiques per tal d’anar recordant i practicant els 7 hàbits de les persones altament efectives a cada classe.

El segon està vinculat a les famílies de l’escola, les actuals i les futures. Aquest equip farà de guia, de llum, de far, per mostrar tot allò que es fa a la nostra escola: què i com es fa, qui se n’encarrega, perquè es fa… en definitiva QUI SOM i COM VIVIM a la nostra segona llar.

El tercer eix està íntimament lligat a la seva identitat i al seu procés de creixement personal, ja que poden posar en pràctica el seu propi lideratge vers ells mateixos i la resta de la nostra COMUNITAT EDUCATIVA. Els nostres alumnes, i especialment els membres de l’equip FAR, han d’assumir responsabilitats, projectar-se en un fi en ment i descobrir la seva visió-missió.

Empoderar els nostres alumnes és el fi de Líder en mí a FEDAC Lleida.

“Sembra un pensament i colliràs una acció;

Sembra una acció i colliràs un hàbit;

Sembra un hàbit i colliràs un caràcter;

Sembra un caràcter i colliràs un destí.”

Samuel Smiles

Equip LEM

equip FAR Fedac Lleida